Spring naar de inhoud

Blog

Op deze blog worden op regelmatige basis leuke breitips en andere weetjes gepubliceerd over breien en haken. Hopelijk heb je er wat aan. Heb je vragen, opmerkingen of iets anders dat je met ons wil delen. Contacteer ons dan gerust. We bezorgen jou zo snel mogelijk een antwoord.

Voor elke haak- en breifanaat

Breitips ea.

No post found

Waarom handwerken? Breitips en zoveel meer

Handwerken is een ambacht. Het is uit liefde gemaakt. Hieraan verbonden is dat het vaak betere kwaliteit is. Uiteindelijk is de creatie iets uniek. Als je dat aan iemand cadeau doet, zal je die persoon daar ongelooflijk mee ontroeren. Jouw creaties zal ook met liefde gedragen worden. Het zal bovendien nooit onder het stof belanden of weggegooid worden.

Handwerk is vaak ook duurder. Maar dat voel je aan de kwaliteit. Aan de stevigheid, de garen, de zachtheid,... De levensduur is ook langer. Na het wassen bijvoorbeeld zal het beter zijn vorm houden.

Tussen onze handwerktips zal je bijvoorbeeld artikels vinden over de soorten wol. Over hoe je garens moet wassen. Waarom leren breien . Waarom een breidagboek zo interessant voor jou kan zijn. Wat al die haak afkortingen nu eigenlijk betekenen. En nog zoveel meer. Ben jij ook zo gepassioneerd door breien en haken, hou dan zeker onze blog in de gaten. Er komen bovendien zeker nog meer breitips en haak weetjes aan bod.

Volg ons zeker op FacebookInstagram en Pinterest
En blijf ook op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.