Spring naar de inhoud

Handmade, dat ben ik

Ben jij, net als ik, ook zo gepassioneerd door handmade produkten? Ga jij dan ook voor authenticiteit en kwaliteit? Dan hebben wij waarschijnlijk nog wel raakvlakken...

Wie ben ik

Na een carrière van 20 jaar in de bankensector, was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan... Na lang wikken en wegen ben ik de weg van het ondernemerschap ingeslagen. Mijn eigen business, HOME- en HANDMADE! En ik heb hier nog geen seconde spijt van gehad.

Als kind was ik al bezig met handwerken. Door de jaren heen was dit jammer genoeg op de achtergrond geraakt. Misschien wel een stukje herkenbaar. Een gezin, 2 kinderen, hobbies, sociaal netwerk,... zorgden ervoor dat er hiervoor maar weinig tijd overbleef.
Na toch wel wikken en wegen, heb ik mijn carrière helemaal op zijn kop gezet en heb ik de draad van het handwerken opnieuw opgepikt. En hoe!

Handmade

Nu, zoveel jaren later, merk ik dat ik het breien en haken nog steeds niet verleerd ben. Integendeel, ik heb nu een eigen visie uitgewerkt. Ik maak wat er in mijn hoofd opkomt, zelfs zonder patroon. Nadien noteer ik uiteraard de stappen die ik genomen heb in mijn breidagboek.
Mijn ervaring in de bankensector enerzijds, maar ook de ervaring die ik opgedaan heb als leidinggevende, helpen me nu zeker en vast om mijn business uit te werken.
Het is een professionele passie geworden, waarbij ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

Ik wil graag het verschil maken op allerlei vlakken, maar zeker ook met mijn eigen gemaakte handmade creaties!

Tot 50% korting

Ik hoop hiermee niet alleen mezelf maar vooral ook anderen blij te maken!! Want anderen helpen en blij maken, daar word ik zelf ook vrolijk van.

Volg ons zeker op FacebookInstagram en Pinterest
En blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.