Spring naar de inhoud

Webshop

Bij Wolidee kan je terecht voor het bestellen en kopen van creaties, het volgen van workshops, het organiseren van verjaardagsfeestjes,... . Daarnaast kan je bij ons ook wol aankopen, evenals brei- en haakbenodigdheden. Je kan bij Wolidee online kopen via onze account bij de webshop wol -idee van Bol.com. Onze wol en eigen creaties kan altijd via email, telefoon, in onze thuis winkel te Asse of op afspraak.

Wolidee webshop wol

Wolidee is partner van Bol. Wil je graag iets kopen of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er momenteel te koop staat. Klik dan zeker en vast op de volgende link. Is er een probleem of is er iets niet duidelijk. Contacteer ons dan zeker. Wij helpen jou dan ook met zeer veel plezier verder!

WonenWonen

Ook wij streven er naar om mee te zijn met de laatste nieuwe trends. Naast de eigen creaties vind je namelijk ook seizoensartikelen.
Vind je niet terug wat je zoekt, neem dan zeker een kijkje bij onze realisaties.

webshop wol

Veilig kopen online: enkele tips

Steeds vaker worden er aankopen gedaan via internet. Hierbij geven wij jou dan ook graag enkele interessante tips mee:

  •  Zorg ervoor dat je veilig surf, liefst bij je thuis. daar heb je waarschijnlijk een beveiligde internet verbinding. Vermijd bijvoorbeeld aankopen en vooral betalingen via een publiek netwerk.
  • Wees kieskeurig. Koop bijvoorbeeld bij gekende websites.
  • volgt de website de nodige reglementeringen? Dan denken we bijvoorbeeld aan is de identiteit van de koper gekend. Staat er bovendien duidelijk aangegeven hoe de koop kan gesloten worden?
  • Controleer zeker ook of de betaalsite een beveiligde site is. Deze beginnen met https ipv http.
  • Heb je online gekocht? Controleer dan zeker of je onmiddellijk een ontvangstbevestiging hebt gekregen. Zo kunnen vergissingen onmiddellijk worden aangekaart.

Volg ons zeker op FacebookInstagram en Pinterest
En blijf bovendien op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.