Spring naar de inhoud

Creaties bestellen

Heb je op de website leuke creaties gezien? Of heb je misschien zelf een idee dat je graag wil laten uitwerken? Bij Wolidee kan je dan ook je creaties bestellen! Bovendien in het garen en de kleur die jij kiest.
Op deze pagina vind je een overzicht van de stappen die we volgen bij een bestelling.

Creaties bestellen doe je als volgt:

1. Mail mij je gewenste creatie / model / kleur...door. Doe dit samen met je      contactgegevens en eventueel de mogelijke vragen die je nog hebt

2. Ik contacteer je daarna zo snel mogelijk via mail of telefoon. Dit doe ik om je bestelling af te stemmen en een voorziene leveringsdatum af te spreken. Zo kunnen er ook geen misverstanden ontstaan.

3. Na ontvangst van het voorschot van 50% is de bestelling definitief. Het voorschot mag gestort worden op rekening BE60 7360 3901 4070, op naam van Ilse De Valck.

4. Als de creatie afgewerkt is, neem ik bijgevolg terug contact met je op. Ik zal je ook enkele foto's doorsturen van het resultaat.

5. Na ontvangst van het overige saldo (50%) wordt de bestelling geleverd. Wij willen zoveel mogelijk een persoonlijke service leveren. Daarom zal de bestelling in de mate van het mogelijke door ons dan ook persoonlijk gebeuren. Indien niet mogelijk, wordt de bestelling per post opgestuurd. Voor eventuele kosten verwijzen wij jou graag door naar punt 6.

6. Leveringen binnen een straal van 15 km rond Asse worden door ons zelf bezorgd. Bij andere leveringen in België worden verzendkosten eur 4.95 aangerekend. Maar bij bestellingen meer dan eur 75,- is de levering bovendien gratis. Voor leveringen naar Nederland is de verzendkost 5.95€.

Opgelet: op vraag gemaakte creaties worden niet in retour genomen.
Daarnaast kan de kleur via de website wel wat afwijken van kleur van het garen bij daglicht.

Omdat elke bestelling een geschenk is, worden de bestellingen telkens mooi ingepakt.

creaties bestellen

Heb je nog verdere vragen, contacteer me dan gerust!

Volg ons zeker op FacebookInstagram en Pinterest
En blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.