Spring naar de inhoud

Contact

Wol website

Welkom op de contact pagina van Wol-ID.  Dè wol website boordevol inspiratie, tips en nog veel meer.  In de eerste plaats hebben we je willen warm maken met onze creaties. Daarnaast willen wij ook de creativiteit aanwakkeren. Dit zowel bij zowel jong als oud. Want zeg nu zelf, breien, haken, borduren,... hoeft bijvoorbeeld niet alleen door oma te gebeuren.

Creatief bezig zijn is in de eerste plaats erg ontspannend.  Daar staat tegenover dat er in onze maatschappij heel veel stress is.  Kortom handwerk en creatief bezig kan dan zeker voor de nodige ontspanning zorgen. Je leeft ook vaak in medische artikels dat handwerk een goede remedie kan zijn tegen bijvoorbeeld een burnout. Het is dan ook onze ambitie om onze kennis en liefde voor handwerk zoveel mogelijk te verspreiden.

Indien jij ook zo gepassioneerd bent door handwerk.  Dan is dit nog een reden te meer waarom je daarbij zeker eens naar één van onze workshops of crea-avonden kan komen! Of spring bijvoorbeeld gewoon eens binnen. Gedachten uitwisselen of bijvoorbeeld jouw creatie tonen geeft zoveel voldoening; Maar is bovendien ook heel leerrijk. Je bent daarom dan ook steeds van harte welkom bij Wolidee!

Laat het je ook niet afschrikken dat wij geen etalage hebben. Wij staan voor de persoonlijke service en aanpak. daarom dat wij jou dan ook graag bij ons thuis verwelkomen.

wol website

Heb je bovendien vragen, opmerkingen of wil je bijvoorbeeld iets anders kwijt, dan kan je ons steeds contacteren via onderstaand contactformulier. Daarnaast  zijn wij ook bereikbaar via email ofwel kan je ons bereiken met een telefoontje. Je krijgt evenzeer met veel plezier zo snel mogelijk een antwoord.

Contact

[contact]

Of neem contact op met Wolidee via

Ilse De Valck
Velm 14
1730 Mollem

België

telefoon: 0497/29.35.03
email: info@wolidee.be

Volg ons zeker op FacebookInstagram en Pinterest
En blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.