Spring naar de inhoud

Seizoensartikelen kopen

Naast onze eigen creaties en webshop kan je bij Wolidee ook seizoensartikelen kopen. Kerst, Pasen, valentijn, een eerste communie bijvoorbeeld, ... elke tijd van het jaar heeft zijn specifiek thema. Telkens gelinkt met wol, want laat dat nu net zijn waar wij voor staan. Kom gerust eens een kijkje nemen. En ontdek bovendien het artikel dat jou bevalt. Of neem bijvoorbeeld regelmatig een kijkje op de pagina "seizoensartikelen kopen".

Seizoensartikelen kopen: Wol-id is partner van Bol.com

Wolidee is Partner van Bol.com. Je kan onze creaties en seizoensartikelen dan ook ook bij Bol kopen. Neem af en toe een kijkje en misschien staat jouw favoriete artikel wel in de lijst. Maar je kan natuurlijk ook eens binnen springen in onze thuiswinkel te Asse. als dat praktisch niet haalbaar is, contacteer ons dan via email of telefoon en wij zorgen dat het artikel bij jou geraakt!

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Seizoensartikelen kopen: nuttige tips

No post found

Seizoensartikelen kopen: kies zelf je kleur!

Elk seizoen heeft zijn eigen modetrends. Bij het begin van het jaar kijken we al uit naar de modeartikelen van dat jaar. Bij het begin van bijvoorbeeld de winter willen we weten wat de modetrends zijn van dat seizoen.

Ben jij al helemaal mee met de laatste nieuwe trends? Heb jij al een nieuwe outfit gekocht voor een specifieke gelegenheid maar zoek jij die nog een specifiek accessoire bij als afwerking? Spring eens binnen in onze wolwinkel te Asse. Wij kijken graag met jou mee voor een persoonlijke, unieke en handgemaakte creatie.

Ook de kleuren van het garen zijn afgestemd op het seizoen. Deze zijn bovendien ook nog eens gelinkt met de modekleuren van dat seizoen. Wij bij Wolidee volgen dit mee op. Daarom hebben wij steeds de laatste catalogus van "Katia" in stock. Daar staan alle nieuwe kleuren en kwaliteiten van de garens in. Spring gerust eens binnen overtuig jezelf.