Spring naar de inhoud

Hippe mutsen bij de start van de herfst

Mutsen zijn voornamelijk gemaakt van wol. Ze houden ons hoofd daarom lekker warm tijdens de koudere dagen. Want zeg nu zelf, als je koude oren en een fris hoofd, letterlijk dan, hebt, geraak je niet zo gemakkelijk opgewarmd. Met een warme muts daarentegen krijg je het al snel warm.  Een muts is trouwens een accessoire én modeartikel. Enerzijds houden ze ons warm. Anderzijds bestaan ze ook in verschillende modellen en kleuren. Je kan ermee opvallen of  je kan in de massa opgaan. Een muts dragen is een persoonlijke keuze.

Wat kunnen wij in de herfstperiode en vooral tijdens de wintermaanden beter gebruiken dan een warme muts? Na de warme zomermaanden is het bijgevolg weer aanpassen aan de koude en donkere herfstdagen. Ter illustratie hebben we hier alvast een paar voorbeelden van modieuze mutsen. De afwerking van de mutsen kan zeker en vast variëren. Verkies je een muts met één pompon, met twee pomponnen of liever zonder pompon? Binnenin afgewerkt met fleece of toch liever niet? Ook de kleur is een persoonlijke keuze.

Mutsen

Daarnaast hebben we ook voor mannen een stoere, warme muts.
De prijzen van een warme muts uit onze seizoensartikelen collectie schommelt tussen de eur 10,- en eur 20,-.

Uiteraard kan er steeds een muts op maat gemaakt worden. Het enige wat jij hoeft te doen dan is het garen en de kleur kiezen. Wil je nog iets extra laten aanbrengen? Dat kan, laat het ons weten en wij zorgen voor jouw "finishing touch".  De prijzen van handgemaakte mutsen ligt iets hoger, namelijk tussen de 25,- en 45,- euro.  Je hebt dan wel iets uniek en handgemaakt met kwaliteitsgaren. Kortom, nooit nog koude oren.

Kom nog meer kleuren en modellen ontdekken in onze thuiswinkel te Asse, in onze webshop (in aanmaak) of op onze pagina 'Wolidee' bij Bol.com.

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour