Spring naar de inhoud

De vier trendy kleuren voor deze winter 2017-2018

De 4 trendy modekleuren winter 2017-2018

Wie loopt er nu niet graag modieus gekleed bij? Wat zijn de modekleuren winter 2017? Wij geven jou graag een overzicht van de meest hippe en trendy kleuren van de herfst en wintercollectie 2017.

  • Camel

Camel is een kleur die al een aantal jaren hot is. Ook dit seizoen is hij er weer bij. Hij is namelijk perfect te combineren met jeans en intense kleuren.

  • Kaki

Kaki is een bruingele aardkleur. Hij doet ons vooral denken aan een militaire outfit. Hij gaat goed samen met zwart, wit en beige. Combineer daarom deze kleur voor elke gelegenheid. Met zwart ga je voor chique, met een jeans voor casual.

  • Petroleum

Meng blauw met grijs en groen en je krijgt petrol. Deze kleur verwijst naar ruwe olie omdat die ook bestaat uit blauw groene kleuren. De Petroleum kleur is een universele kleur die iedereen staat. Het is een middenkleur goed te combineren met grijstinten en bruin.

    • Mid Blue

Blauw is een must have in elke kledingkast. Blauw is veelzijdig en bestaat in veel tinten. Dit seizoen gaan we voor Mid Blue. Deze zachte kleur is verfijnd en elegant.