Spring naar de inhoud

Onder onsjes

Leren haken en breien

Iedereen kan leren haken en breien. Zowel groot als klein. Ja, jij dus ook.
Vroeger werd dit op school aangeleerd. Vandaag behoort dit jammer genoeg niet meer tot het takenpakket. Het is nochtans heel leuk én ontspannend om dit te kunnen. Zelfs voor kinderen. Is het daarom dan ook geen goed idee om dit samen in groep aan te leren? Of wil je liever de kneepjes alleen aanleren, ook dat kan bij Wolidee!

Misschien heb je ooit wel gehaakt en/of gebreid. Maar ben je het wat verleerd omdat het veel te lang geleden is? Dan weet je zeker nog wel hoe fijn het was om zelf je eigen creatie te maken. Dus ook voor jou kunnen de workshops heel aangenaam en leerrijk zijn. er zijn namelijk verschillende soorten en onderwerpen die we aansnijden. We proberen ook mee te zijn met de nieuwste trends. Denken we bijvoorbeeld aan tunisch haken, amigurumi's, ...

Bekijk daarom snel onze infopagina's over workshops.
Als we een workshop organiseren, publiceren we alle informatie op onze webpagina. We breien en/of haken in kleine groepjes (6 à 8). Zo kunnen we een persoonlijke service garanderen. Net voor deze persoonlijke toets gaan deze workshop door bij ons thuis. Daarnaast maken we het nog gezelliger met koffie, thee en koekjes... Bij mooi weer, kunnen deze bijeenkomsten zelfs doorgaan in de tuin.

Wil je liever privéles? Dat is mogelijk.
Tarief per uur: 35,- eur

Ook de allerkleinsten onder ons, kunnen de beginselen van haken en breien leren op bv een kinderworkshop.

Hopelijk mogen we je gauw ontmoeten. Wij kijken er alvast naar uit om met jou te kunnen samenwerken en onze passie te delen.

Volg ons zeker op FacebookInstagram en Pinterest
En blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.