Spring naar de inhoud

workshops

Niets is zo leuk als te kunnen zeggen dat je dat zelf gemaakt hebt. Wil je daarom graag zelf een handwerk starten, maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen?
Ben je geïnteresseerd in handwerk. En wil je wel eens proeven van het zelf creaties maken? Of ben je na lange tijd gestopt en weer van plan om de draad terug op te pikken, maar weet je niet goed hoe? Volg dan zeker één van onze workshop breien en haken.

Wij helpen je graag verder tijdens 1 van onze workshops.
We werken bovendien in kleine groepjes om een persoonlijke service te verzekeren. Want onze persoonlijke service daar zijn wij ook trots op. Onze workshops gaan daarom dan ook door bij ons thuis in Asse.

De richtprijs van een ligt rond eur 15,-pp zonder materiaal. De juiste prijzen worden zeker vermeld bij de details van de workshop zelf.

Wat leren we zoal in een breiworkshop:
- opzetten
- rechts breien
- averechts breien
- minderen / meerderen
- afzetten
- en daar waar vraag naar is

Tijdens de haakworkshops leren we oa:
- opstart
- coördinatie tussen haaknaald en handen
- vasten
- lossen
- stokjes

Wil je graag zelf een workshop organiseren bij je thuis met familie en vrienden. Ook dat is mogelijk.
Alle workshops kunnen aangepast worden op maat. Dus wil je samen met je vriendinnen een Bernadette maken. Of wil je bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellendag je creatieve vriendin eens verrassen? contacteer ons gerust!

Heb je liever het breien of haken persoonlijk aan te leren. Dan kan dit tijdens privé sessies. Hierbij staan wij dan ook volledig en alleen ter uwer beschikking.

Richtprijs: 45,- eur per uur, zonder materiaal

Workshop breien en haken

Hierbij vind je het overzicht van onze workshops. Noteer alvast deze data in jullie agenda!

Workshops 2022

Workshops 2019

2019 belooft weer een creatief jaar te worden. Wij willen hier graag aan meewerken en bieden daarom elke maand een handwerk workshop aan. Voor elk wat wils!

workshops 2019

moeder dochter workshop

Workshops 2018

Volg ons ook zeker op FacebookInstagram en Pinterest
En blijf bovendien op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.