Spring naar de inhoud

Crea: maandelijks brei – en haakatelier

Hou je van handwerk en crea? Wil je dit graag delen met anderen? Of wil je hier graag één vast dag in de maand voor uittrekken? Dat is er voor jou ons maandelijks brei- en haakatelier. Handwerk is vandaag weer helemaal in. Het geeft zoveel voldoening om iets helemaal zelf af te werken. Maar niet alles lukt altijd van de eerste keer. Ook dan is het leuk om hierover ideeën te wisselen met anderen.
Je kan zoveel opsteken van iemand die in hetzelfde geïnteresseerd is als jou. Kom het allemaal zelf ontdekken bi ons thuis in Mollem.

Maandelijks brei- en haakatelier: overzicht data

Omwille van Corona zijn onderstaande data niet meer actueel. Gelieve voor de allerlaatste informatie naar onze coronaproof pagina te gaan. Daar kan je ook een overzicht van alle crea avonden terugvinden.

brei- en haakatelier

Geef ons een seintje

Je goed humeur en je handwerk zijn het enige wat je nodig hebt bij deelname aan onze haak-en breiateliers! Laat ons zeker weten als je erbij wil zijn. Dan kunnen wij de nodige versnaperingen en drank voorzien. Deelname is helemaal gratis! Het wordt een gezellige avond en bij mooi weer zitten we zelf buiten.

Katia garens

Bovendien werken wij met de garens van Katia. Deze kunnen bij ons dan ook aangekocht en of besteld worden. Net omdat wij voor de persoonlijke service gaan en het verschil willen maken, kan je bij ons het garen bestellen in de kleur die jij wenst. Je kan bij ons zeker eens snuffelen in onze catalogus.

Inspiratie: hou onze blog in de gaten

Zoek je inspiratie voor een volgende breiwerk of haakpatroon? Hou dan zeker ook onze blog pagina in de gaten. Hier worden regelmatig artikels gepubliceerd. Als ook patronen en nieuwigheden. Daarnaast vind je ook altijd veel ideeën op onze crea-avond. Je zit er namelijk samen met andere dames die ook houden van handwerk. Je zal versteld staan hoe verrijkend dit contact kan zijn. alsook hoeveel je nog van elkaar opsteekt! Kortom kom het helemaal zelf ervaren!