Spring naar de inhoud

verjaardagsfeestje

Zin in een creatief verjaardagsfeestje?

Is je oogappel binnenkort jarig en ben je nog op zoek naar een leuk idee voor een creatief verjaardagsfeestje? Dan bent je bij Wol-ID aan het juiste adres.

Wij verzorgen kinderfeestjes aan huis en laten daarbij onze creativiteit los voor een leuk feest.
Wij tellen mee af naar het feest, want niets is zo leuk als een verjaardag te vieren!
Tijdens de voorbereiding proberen we toch voor een persoonlijke touch te zorgen voor de jarige.
Daarom kom ik op voorhand graag even persoonlijk afstemmen wat de jarige wil.

Het is ook altijd heel fijn om de verscheidenheid aan resultaten te bewonderen na elk feest.
En ook wij voorzien een klein geschenkje voor de jarige. Maar ssst, niet verder vertellen, zo is de verrassing veel groter.

De kinderfeestjes worden georganiseerd voor kinderen vanaf 7 jaar. De inhoud van de feestjes wordt aangepast aan de leeftijd. Het thema kan jij bovendien zelf mee kiezen.
Een aantal ideeën voor feestjes zijn bijvoorbeeld: pompons maken, snoeptaarten maken, vriendschapsbandjes knopen, knopen naaien, decopatch, uiltjes.

Verjaardagsboxen: overzicht

Verjaardagsboxen geven je een houvast en toch de nodige vrijheid om het feestje van de jarige te laten plaatsvinden. Jij bepaalt zelf het thema. Vaak is dit een interesse of hobby van het jarige kind. Wij kijken dan met welk materiaal we de boxen kunnen vullen. Om jou het al een beetje makkelijker te maken, hebben we alvast een paar ideetjes uitgewerkt. Uiteraard staat dit open voor uitbreiding.

Het is belangrijk dat de boxen tijdig gereserveerd worden. Bij reservatie vragen wij ook een voorschot van 30%.

Knutselverjaardagsbox: décopatch

Deze populaire knutselboxen zijn voorzien van alle materiaal om mooie décopatch werkjes mee te maken. Bovendien bevat de koffer een praktische handleiding én geschenk voor de jarige.

Richtprijs: 50€/ 4 kinderen

Verjaardagsbox: vriendschapsbandjes

In deze box vind je een aantal mooie voorbeelden van armbandjes met een stappenplan om deze zelf te maken. Uiteraard is al het nodige materiaal meegeleverd en zit er een geschenkje voor de jarige bij.

Richtprijs: 35€/4 kinderen

Verjaardagsbox: pomponnen

Maak leuke diertjes op basis van pomponnetjes. Hoe je dat doet staat mooi uitgelegd in een bijgevoegde handleiding. Al het nodige materiaal en een leuk geschenkje zitten mee verborgen in deze verjaardagskoffer.

Richtprijs: 35€/4 kinderen

Creatieve verjaardagsfeestjes: de prijs

Creatieve verjaardagsfeestjes kunnen ook met begeleiding vastgelegd worden. Hierbij is er begeleiding in materiaal voorzien.

De richtprijs is 15,00 eur per kind voor 2,5u feesten. De jarige hoef je hierbij uiteraard niet mee te rekenen. Die wordt door Wolidee vandaag extra in de watten gelegd en mag bovendien gratis deelnemen.
Om elk kind de nodige ondersteuning en aandacht te kunnen geven, ligt de limiet ook op ongeveer 10 à 15 kindjes. Het aantal is bovendien afhankelijk van de leeftijd.

Voor verplaatsingen verder dan 10 km van Mollem, rekenen we 0.35 Eur extra per km aan.

Contacteer ons zeker tijdig. Dan kunnen we verder afstemmen en hebben wij bovendien voldoende tijd om al het nodige materiaal te bestellen.

Hierbij alvast een paar sfeerbeelden van succesvolle verjaardagsfeestjes ter illustratie:

Volg ons ook zeker op FacebookInstagram en Pinterest
En blijf bovendien op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.