Spring naar de inhoud

Handmade creaties

Ben je op zoek naar een handgemaakte sjaal in een specifieke kleur? Had je daar graag een bijpassende trui en handschoenen bij? Wil je misschien iemand verrassen met een persoonlijk, origineel cadeau of specifieke handmade creaties? Had je nog graag een trui zoals je lievelingstrui er eentje is? Maar kan je hem bijvoorbeeld in géén enkele winkel meer vinden? Kortom, dan is Wolidee de oplossing voor jou!

Eigen handmade creaties

Bij ons is bijna alles mogelijk. We hebben een waaier voorbeelden van creaties, reeds afgeleverd in het verleden, aan tevreden klanten.

We werken bijvoorbeeld ook rond bepaalde thema's. Dan denken we aan  Kerst, herfst, valentijn, communies,... . Noem het op en wij vinden wel iets dat erbij past.

Elk seizoen heeft zijn typische eigenschappen. Deze zal je dan ook terugvinden in onze seizoensartikelen.

handmade creatiesMaar je had misschien wel nog iets anders in gedachten? Of je wil graag rond een eigen thema werken? Wij staan open voor alles, zolang het maar praktisch haalbaar is.
Contacteer ons dan gerust. Wij bekijken met veel plezier hoe we je kunnen helpen.

Wolidee en Bol.com!

Wolidee heeft bovendien een verkoopaccount bij Bol.com. Neem zeker eens een kijkje of jouw favoriete artikel er misschien wel al te koop staat.

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

"Creatieve mensen hebben geen rommel. Zij hebben overal ideeën liggen."

Wolidee en zelf creëren

Of heb jij zelf creatieve vingers. Hou jij bijvoorbeeld van breien en haken? Ook  dan ben je bij Wolidee aan het juiste adres. Je bent welkom op onze maandelijks brei- en haakatelier bijvoorbeeld. Of je kan altijd deelnemen aan één van onze workshops. Kan of wil je hier niet op wachten, spring gewoon eventjes binnen! Ook voor de keuze van bijvoorbeeld het garen kunnen wij een meerwaarde bieden. Neem bijvoorbeeld een kijkje in onze catalogus van 'Katia'. Wij bestellen met veel plezier wat jij wenst.