Spring naar de inhoud

De haakschool voor Potterheads. Haak nu alle geliefde personages als amigurumi, Jacqueline Annecke, Hardcover

De haakschool voor Potterheads. Haak nu alle geliefde personages als amigurumi, Jacqueline Annecke, Hardcover is ideaal als je van van handwerken houdt. Want dan is een boekje met ideetjes over handwerken zeker en vast iets voor jou. Het kan je inspireren, op weg helpen of opnieuw warm maken om iets te maken met garen. Wat het ook is, breien, haken, borduren,... het zal je ontspannen. Neem vlug een kijkje want misschien is dit handwerkboekje wel iets voor jou.

De haakschool voor Potterheads. Haak nu alle geliefde personages als amigurumi, Jacqueline Annecke, Hardcover: meer details

  • Categorie: Handwerk & naaien
  • Omschrijving: De haakschool voor Potterheads. Haak nu alle geliefde personages als amigurumi, Jacqueline Annecke, Hardcover

Indien er in de tekst hierboven velde blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie voor Wolidee onbekend is. Maar laat dat je absoluut niet tegenhouden om zeker verder te kijken. Wij bieden namelijk voldoende inspiratie over handwerken en creatief bezig zijn.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Wolidee heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.