Spring naar inhoud

Creatieve activiteiten

Creatieve activiteiten zijn een leuke en ontspannende bezigheid tijdens je vrije momenten. Dit kan je door door te haken of breien. Maar een creatieve bezigheid hoeft niet noodzakelijk met naald en draad. Heel ontspannend om je gedachten even los te laten kan je gaan kleuren, tekenen, knutselen, ... Kortom kijk snel even verder wat wij voor jou in petto hebben.

creatieve activiteiten

Creatieve activiteiten: inspiratie

 

Schilderen op nummer

Schilderen op nummer is pure ontspanning. Het is de ideale activiteit om je focus helemaal te verleggen. Door je concentratie op het schilderen te leggen, laat je de zorgen van ons drukke bestaan even los. Schilderen op nummer is dus zeker niet alleen voor kinderen. integendeel. Verven op nummer is een bezigheid die heel vaak door volwassenen wordt gedaan, net omdat het zo ontspannend is. Het ligt in de lijn met het kleuren voor volwassenen. 

Er zijn bij het verven op nummer heel wat mogelijkheden en oneindig veel thema's. Jij kiest zelf welke eyecatcher er in huis komt. Ook al ben je zelf niet heel creatief. Je zal verwonderd zijn, over het resultaat.  Het zal een schilderij worden dat zeker mag gezien worden. Helemaal van jouw hand. 

Je hoeft uiteraard niet het volledige schilderij in één keer af te hebben. Als je wil stoppen dan hoef je enkel de restjes verf aan de rand goed te verwijderen voor je het potje weer sluit. Sluit de verf ook telkens weer af als je ze eventjes niet nodig hebt. Je kan de houdbaarheid van de verf verlengen. Dit doe je door ze in een vochtig doek te wikkelen en nadien goed af te sluiten door ze bijvoorbeeld in een plastic zakje te steken. Succes ermee!

Wil je anderen inspireren? Heb je er dan al eens aan gedacht om een schilderij op nummer als geschenk te geven? Bovendien is dit cadeau heel persoonlijk. Jij kiest nl zelf welk thema, welke foto, ... je als een uniek en blijvend geschenk zal geven.

Hou je meer van naald en draad en wil je graag een uniek brei- of haakwerkje maken, dan ben je zeker en vast welkom op één van onze workshops.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Misschien komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Wolidee heeft geen enkele invloed op de prijs van het schilderen op nummer die hier getoond wordt.