Spring naar de inhoud

Bosbreisels. meer dan 20 betoverende patronen vanuit het diepste van het bos, Stephanie Dosen, Paperback (17.95 EUR)

Bosbreisels. meer dan 20 betoverende patronen vanuit het diepste van het bos, Stephanie Dosen, Paperback is ideaal als je van van handwerken houdt. Want dan is een boekje met ideetjes over handwerken zeker en vast iets voor jou. Het kan je inspireren, op weg helpen of opnieuw warm maken om iets te maken met garen. Wat het ook is, breien, haken, borduren,... het zal je ontspannen.

Bosbreisels. meer dan 20 betoverende patronen vanuit het diepste van het bos, Stephanie Dosen, Paperback: meer details

  • Categorie: Handwerk & naaien
  • Omschrijving: Bosbreisels. meer dan 20 betoverende patronen vanuit het diepste van het bos, Stephanie Dosen, Paperback

Indien er in de tekst hierboven velde blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie voor Wolidee onbekend is. Maar laat dat je absoluut niet tegenhouden om zeker verder te kijken. Wij bieden namelijk voldoende inspiratie over handwerken en creatief bezig zijn.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Wolidee heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.